Αποχωρήσεις στην Λαμία: Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης - Ελεύθερος ο Μπενίτεζ

Αποχωρήσεις στην Λαμία: Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης - Ελεύθερος ο Μπενίτεζ
Photo Credits: INTIME

Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης της Λαμίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Λαμίας, με τον Κώστα Προβυδάκη να αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στην Κηφιασιά, ενώ ο Όλιβερ Μπενίτσες, έμεινε ελεύθερος.

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κώστα Προβυδάκη στην πρωτοπόρο του Β’ ομίλου της Super League 2 Κηφισιά, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Όλιβερ Μπενίτεζ ως ελεύθερος.

Ο πρώτος είχε τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα στη σεζόν, ενώ ο 31χρονος Αργεντινός στόπερ πρόλαβε να γράψει τρεις συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λαμία

 «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Όλιβερ Μπενίτεζ. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον παίκτη για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Προβυδάκη, στην ομάδα της Κηφισιάς και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X