Έρευνα για ομοφοβικά συνθήματα των οπαδών της Φόρεστ στο ματς με την Τσέλσι

Έρευνα για ομοφοβικά συνθήματα των οπαδών της Φόρεστ στο ματς με την Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε γνωστό ότι ερευνά τους ισχυρισμούς για ομοφοβικά συνθήματα σε οπαδούς της Τσέλσι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ισοπαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνα για τα ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Τσέλσι κατά των οπαδών των φιλοξενούμενων ξεκίνησε ο σύλλογος με ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο σύλλογος γνωρίζει αναφορές σχετικά με συνθήματα που απευθύνθηκαν σε οπαδούς της Τσέλσι από μια μειοψηφία οπαδών σήμερα (σ.σ: χθες) το απόγευμα και δεν εγκρίνει κανένα είδος μεροληπτικής ή προσβλητικής συμπεριφοράς. Το θέμα θα διερευνηθεί πλήρως», ανέφερε ο Νότιγχαμ Φόρεστ».

Η ομάδα υποστηρικτών ΛΟΑΤΚΙ+ της Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε ότι «αυτό που συνέβη ήταν ντροπή. Από όλους τους γνήσιους φιλάθλους της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας». «Βαρεθήκαμε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους αμόρφωτους γιατί αυτό είναι λάθος σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν έχουμε κουραστεί να αγωνιζόμαστε για την ισότητα και την ένταξη».

Η ομάδα υποστηρικτών ΛΟΑΤΚΙ+ του λονδρέζικου κλαμπ Chelsea Pride, περιέγραψε τα συνθήματα ως «έγκλημα μίσους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X