O Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος κοπέλας, φέρεται να την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Άλβες η Πούμας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο των αρχών ο Ντάνι Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος νεαρής κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC», το συμβάν σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, με το φερόμενο θύμα να απευθύνεται στην ασφάλεια του κλαμπ και να κατηγορεί τον Βραζιλιάνο πως την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχο, χωρίς τη δική της συναίνεση.

Αμέσως η ασφάλεια του κλαμπ ενεργοποίησε το πρωτόκολλο έρευνας που αφορά σεξουαλικές κακοποιήσεις σε ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης για τη διαλέυκανση της υπόθεσης.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως πράγματι βρέθηκε στο κλαμπ χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κανένα επεισόδιο.

Αν και η καταγγελία δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη μορφή, η Αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα μετά την κατάθεση της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X