Απίθανος Μαρτίνες: Αγόρασε σκύλο-φύλακα αξίας 20χιλ. λιρών για να προστατεύει το μετάλλιο του Μουντιάλ!

Απίθανος Μαρτίνες: Αγόρασε σκύλο-φύλακα αξίας 20χιλ. λιρών για να προστατεύει το μετάλλιο του Μουντιάλ!
Photo Credits: INTIME

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες συνεχίζει τα δικά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ 2022, τόσο λόγω των αποκρούσεών του, όσο και για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε έντονη κριτική αμέσως μετά τον τελικό με τη Γαλλία για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του Μουντιάλ, κριτική η οποία πάντως δεν φάνηκε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα!

Λίγες εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή, ο Μαρτίνες βρήκε ακόμα έναν τρόπο… ιδιαίτερο τρόπο να απασχολήσει τα Μέσα. Συγκεκριμένα, ο κίπερ της Άστον Βίλα προχώρησε στην αγορά ενός εκπαιδευμένου σκύλου ράτσας Μαλινουά έναντι του ποσού των 20 χιλιάδων λιρών!

Ο λόγος; Όπως αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα, η αποστολή του σκύλου-φύλακα είναι η προστασία του χρυσού μεταλλίου από το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Βελγικά Μαλινουά – εκτός των άλλων – είναι σκυλιά φύλακες, ενώ μπορεί να τα συναντήσει κανείς τόσο στην Αστυνομία, όσο και στον στρατό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X