Δεν το χωράει ο νους: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κερδίζει 380 δολάρια το λεπτό και 548 χιλιάρικα την μέρα!

Δεν το χωράει ο νους: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κερδίζει 380 δολάρια το λεπτό και 548 χιλιάρικα την μέρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι συνηθισμένο να… χωρίζουμε συμβόλαια σε μικρότερα κομμάτια με βάση τον μήνα, την μέρα και το λεπτό ώστε να μπορέσουμε να διανοηθούμε το μέγεθος του μισθού. Συμβαίνει συχνά, όμως, στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα νούμερα – κυριολεκτικά – μπορούν να ζαλίσουν!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από την Αλ Νασρ, που έκανε το μεγάλο… κόλπο ρίχνοντας στο τραπέζι ένα πραγματικά αδιανόητο συμβόλαιο. Τα reports αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο θα πάρει 90 εκατομμύρια ετησίως για τα επόμενα χρόνια, ενώ το ποσό θα φτάσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια ανά χρονιά, αν μπουν στην εξίσωση και τα κέρδη από εμπορικά δικαιώματα και συμπληρωματικά deals.

Αν επιχειρήσουμε να χωρίσουμε το συμβόλαιο σε μικρότερα μέρη θα μπορέσουμε ίσως να αντιληφθούμε το τρομακτικό μέγεθος της συμφωνίας. Με βάση λοιπόν το… διακοσάρι σε ετήσια βάση, ο Ρονάλτο θα κερδίζει 16,6 εκατομμύρια ανά μήνα και 548.000 χιλιάδες κάθε μέρα του στην Αλ Νασρ!

Προχωρώντας λίγο παραπάνω, ο Πορτογάλος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 22.833 χιλιάδες δολάρια κάθε ώρα, ενώ ο μισθός ανά λεπτό φτάνει τα 380 ευρώ. Με λίγα λόγια, ένα αμύθητο ποσό και ένας σοβαρός λόγος να απαντήσεις θετικά στους Άραβες…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X