Ο Καραπαπάς θα σας διδάξει ισονομία και νομιμότητα

Ο Καραπαπάς θα σας διδάξει ισονομία και νομιμότητα
Photo Credits: INTIME

Ο Insider βλέπει την κωμωδία του Ολυμπιακού με την αβάντα του Παναθηναϊκού, που έχει πάντα και μόνο την ΑΕΚ στο στόχαστρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χρονιά κλείνει με μια κωμική, όσο και προκλητική προπαγανδιστική προσπάθεια του Ολυμπιακού και μάλιστα σε Μέσο του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού! Τον οποίο εξαίρει ο αρθρογράφος, όχι ως αφεντικό του (απαπα…), αλλά ως μόνιμο τηρητή της νομιμότητας. Επιπλέον καλεί τον Ιβάν Σαββίδη να… συλλάβει το μήνυμα του Μαρινάκη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο(!!!). Φανερά πρόκειται για πόνημα δουλεμένο εντός Ολυμπιακού για το οποίο επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος να περάσει έτσι.

Εννοείται πως το μέγεθος της πρόκλησης το οποίο συνιστά οποιοδήποτε άρθρο συνδυάζει τις έννοιες Ολυμπιακός του Μαρινάκη και καθαρό ποδόσφαιρο, ξεπερνά την ανθρώπινη λογική. Σε τρελαίνει, σε εξοργίζει και αντανακλά ανθρώπους οι οποίοι αισθάνονται πως απευθύνονται σε βλάκες. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι πως σε καμιά περίπτωση το κάλεσμα δεν απευθύνεται στην ΑΕΚ. Για να δικαιωθούμε για μια ακόμη φορά όσοι χρόνια θεωρούμε κι όσοι το γράφουν κιόλας, πως έναν αντίπαλο είχε, έχει και θα έχει ο Ολυμπιακός. Την ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Και πριν επανέλθει η ΑΕΚ με Μελισσανίδη, ο Ολυμπιακός θεωρούσε πως δεν είχε αντίπαλο. Και είχε δίκιο για να λέμε την αλήθεια.

Τι ωραία που θα είναι να γυρίσουμε σε αυτή την εποχή,ε; Να έχουμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου και τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με μόνιμη βάση το Ροστόφ μάλιστα τώρα. Και να έρθουν αυτοί μαζί μας, να μας εμπιστευθούν για να φτιάξουμε ένα… καθαρό ποδόσφαιρο (ωχριά η καλύτερη κωμωδία της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου) και να στραφούμε όλοι μαζί εναντίον της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ξέρει να μάχεται

Εμείς συμβουλεύουμε και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να το κάνουν. Να βάλουν πλάτη. Να γίνει και η επαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ και στην ΕΠΟ να έχουμε απαρτίες με σφραγίδα Μαρινάκη, τον Μπαλτάκο να «ερωτοτροπεί» μαζί του όπως συμβαίνει εσχάτως και πλέον τον αγάπησε η προπαγάνδα του ΟΣΦΠ. Και να ετοιμαστούν να χτυπήσουν τίτλους μετά. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, από τότε που με κινητήρια δύναμη την ΑΕΚ του Μελισσανίδη και την επάνοδο της, γκρεμίστηκε το καθεστώς των ποδοσφαιρικών κακούργων κι απατεώνων. Αυτών που φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν πιστέψει πως οι πάντε ξεχάσαμε και πως υπήρχαν και ποιον εκπροσωπούσαν και ποιος τους έλεγχε.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ξέρει να μάχεται, να πολεμάει, είτε είναι μόνη της, είτε έχει δίπλα της άλλους που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Όσοι θέλουν να είναι συνομιλητές του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, ας το κάνουν. Κι ας έχουν τον Καραπαπά να τους δίνει και διαλέξεις για ισονομία και ποδοσφαιρική νομιμότητα. Ραντεβού στα Γιάννινα. Καλή χρονιά.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X