Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ξεκινά «εκκαθαρίσεις» ο Ολυμπιακός, έως και 10 παίκτες φεύγουν τον Γενάρη!

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Ξεκινά «εκκαθαρίσεις» ο Ολυμπιακός, έως και 10 παίκτες φεύγουν τον Γενάρη!
Photo Credits: INTIME

Οι 10 παίκτες που είναι πιθανόν να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευτική είναι η χρονιά για τον Ολυμπιακό και παρά τις «υποσχέσεις» περί αντεπίθεση η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί να πάρει κεφάλι στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Gazzetta» στον Πειραιά ετοιμάζουν «εκκαθαρίσεις» τον Γενάρη και ούτε λίγο, ούτε πολύ, 10 παίκτες είναι πιθανόν να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί!

Πιέρ Κούντε: Ο έμπειρος διεθνής μέσος ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Μπόχουμ.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Πόλος έλξης για ομάδες από την Ιταλία όπως η Μπολόνια και άλλες χώρες όπως η Τουρκία. Το ζητούμενο είναι η πώληση με τους όρους βέβαια που να καλύπτουν πρωτίστως τον Ολυμπιακό και μετά τον παίκτη.

Παπέ Σισέ: Ο έτερος παίκτης που μπορεί να πουληθεί τον Γενάρη. Ενδιαφερόμενες είναι ομάδες όπως η Σεντ Ετιέν και η Ναντ. Βέβαια το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό.

Κόνραντ Ντε Φουέντε: Ναι και όμως είναι ακόμα… εδώ. Επί των τυπικών βέβαια. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Θα γυρίσει στη Μαρσέιγ όπου ανήκει για να δοθεί ξανά δανεικός σε άλλη ομάδα.

Ουί Τζο: Ο διεθνής Κορεάτης φορ μπήκε στην αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν έπαιξε καν. Η τύχη του θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί κυρίως με τον Μπακαμπού. Είτε θα γυρίσει στη Φόρεστ είτε θα πρέπει να πάει πίσω στη Μπορντό – εάν θέλει να παίξει – είτε θα βρεθεί ομάδα στην Ιαπωνία ή αλλού καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε 2 συλλόγους φέτος.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ολυμπιακός και Αμπουμπακάρ Καμαρά έχουν φτάσει στο τέλος της διαδρομής της συνεργασίας του. Λογικά σύντομα θα βρεθεί και η κατάλληλη φόρμουλα με την επόμενη ομάδα του.

Ντορόν Λάιντνερ: Ο Ισραηλινός δεν βρίσκει χρόνο στην α’ ομάδα. Επίσης η ενδεχόμενη πώληση του Ρέαμπτσιουκ θα φέρει παίκτη στον Ολυμπιακό οπότε πάλι δεν θα έχει ευκαιρίες. Παραμένει πιθανό να δοθεί δανεικός.

Τζος Μπόουλερ: Η Μπλάκπουλ είναι μία επιλογή για να γυρίσει εκεί. Ακόμα ένας παίκτης που δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και δείχνει πως είναι εκτός πλάνων.

Αγκιμπού Καμαρά: Ιδανικά θα μπορούσε να πάει κάπου δανεικός. Τα περί Κοπεγχάγης έχουν διαψευστεί από τη μεριά των Δανών αλλά υπάρχει η Σταντάρ Λιέγης και άλλες λύσεις.

Σεντρίκ Μπακαμπού: Ο Ολυμπιακός ψάχνει και φορ στην αγορά του Γενάρη. Για τον Μπακαμπού υπάρχει γαλλικό ενδιαφέρον. Υπάρχουν κρούσεις από τη χώρα του. Βέβαια δεν γίνεται να φύγουν τρεις φορ από τον Ολυμπιακό. Το πιθανό να είναι να φύγει ο Αμπουμπακάρ και ή ο Ουί Τζο ή ο Μπακαμπού.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X