Ρήξη στις σχέσεις Ρονάλντο - Μέντες: Δεν είχε καμία ανάμειξη στην μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νάσρ

Ρήξη στις σχέσεις Ρονάλντο - Μέντες: Δεν είχε καμία ανάμειξη στην μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νάσρ
Photo Credits: INTIME

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, δεν είχε καμία ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις της Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο σταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νάσρ, είναι από χθες γεγονός, με τον Πορτογάλο να αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, έκλεισε χωρίς να εμπλακεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις ο Ζόρζε Μέντες. Αντίθετα, την όλη υπόθεση, ανέλαβε προσωπικά ο προσωπικός μάνατζερ του Κριστιάνο, Ρίκι Ρεγκούφε.

Λίγο διάστημα νωρίτερα, η ισπανική AS σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Ρονάλντο με τον Μέντες με αφορμή την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Ο διάσημος «σούπερ» ατζέντης δεν είχε καταφέρει να βρει την πρόταση που θα ικανοποιούσε τον Ρονάλντο και θα διασφάλιζε το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν πέραν της επαγγελματικής σύνδεσης είναι κουμπάροι, φίλοι και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν σχέση πατέρα – γιου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X