ΑΕΚ: Έβγαλε την προστατευτική μπότα ο Ελίασον - Σταδιακά θα ξεκινήσει δουλειά στο γήπεδο

ΑΕΚ: Έβγαλε την προστατευτική μπότα ο Ελίασον - Σταδιακά θα ξεκινήσει δουλειά στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Σε νέα φάση μπαίνει η αποθεραπεία του Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν δυο μήνες έχουν συμπληρωθεί από την μέρα που ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ έκανε την επέμβαση στην περόνη μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.

Δυο δύσκολοι μήνες για τον Σουηδό μακριά από το ποδόσφαιρο και με σκληρή δουλειά που δεν είχε καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Όμως ο Ελίασον έχει κάνει το πρώτο βασικό βήμα, για να μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έβγαλε την προστατευτική μπότα που φορούσε χαμηλά στο πόδι στο σημείο που έκανε την επέμβαση, ενώ παράλληλα δεν έχει ανάγκη καθόλου από τις πατερίτσες για να περπατάει.

Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα αποθεραπείας και δουλειάς που θα κάνει, μπαίνει σε νέα φάση. Μάλιστα σταδιακά θα αρχίσει να βγαίνει και από το γυμναστήριο, με δουλειά και στο γήπεδο, χωρίς μπάλα σε πρώτη φάση

Σημαντική η ψυχολογία

Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως η ψυχολογία του Ελίασον είναι πολύ καλή και ήταν έτσι και όλο το προηγούμενο διάστημα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο σ’ αυτό, η απόφαση που είχε πάρει ο Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλάβει τον Σουηδό στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία για την μίνι προετοιμασία. Έστω και αν ήξερε ο Αργεντινός τεχνικός πως πρακτικά δεν θα είχε καμία διαφορά και μάλιστα ίσως δυσκολευόταν και λίγο περισσότερο στην δουλειά του ο Ελίασον.

Όμως έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία του Σουηδού, το γεγονός πως ζούσε την καθημερινότητα της ομάδας, παρά το γεγονός πως δεν μπορούσε να μπει στην κανονική προπόνηση. Εξακολουθούσε να αισθάνεται μέλος του συνόλου και αυτό του έκανε πολύ καλό. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος. Και η ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην διαδικασία επιστροφής από έναν τέτοιο τραυματισμό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X