Πειρατικές αιχμές (31 Δεκεμβρίου 2022)

Πειρατικές αιχμές (31 Δεκεμβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι πάλι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

✓ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ Η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ μέσα στο Βόλο με το ευρύ σκορ 0-4, απέναντι σε έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η Ομάδα μας, αν και με σοβαρές ελλείψεις, έπιασε super απόδοση και συνέτριψε κυριολεκτικά το Βόλο σκορπίζοντάς τον στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Συγχαρητήρια στους Παίχτες, στον Ματίας Αλμέιδα με το τεχνικό τιμ και βέβαια στον τρομερό Κόσμο μας που “κατέλαβε” τη θεσσαλική πόλη και μετέτρεψε το γήπεδο σε… Νέα Φιλαδέλφεια!!!

✓ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ταξίδεψαν στο Βόλο για να ενισχύσουν την ΑΕΚΑΡΑ μας στον αγώνα με την τοπική ομάδα. Το Club έδωσε πραγματικά βροντερό παρόν και μάλιστα σε μια δύσκολη μέρα, καθημερινή και εργάσιμη. Η εκδρομή συνδυάστηκε με τη Νίκη οπότε τα πάντα-όλα εξελίχθηκαν ιδανικά. Πράξαμε το καθήκον μας, πάμε ΚΑΙ για τα επόμενα!!!

✓ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!! Το πρώτο ζητούμενο με το χάραμα της νέας χρονιάς, είναι η Νίκη κόντρα στον ΠΑΣ μέσα στα Ιωάννινα. Είναι ένα ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ, με τεράστια αγωνιστική σημασία, γι’ αυτό την επόμενη Τρίτη ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ και πάλι, ώστε να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας οδηγήσει στο ντέρμπι με τον πράσινο προαιώνιο με ενισχυμένη την ψυχολογία και… “τα μυαλά στα κάγκελα” της Νέας Φιλαδέλφειας! Μην υποτιμάτε κανέναν αντίπαλο, κάθε ματς είναι και μία ξεχωριστή μεγάλη μάχη! Πάμε για Πρωτάθλημα ρεεεεε!!!

✓ Η ΑΥΡΑ! Όταν ακούς έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Καμερουνέζο παιχταρά Μουκουντί να δηλώνει (στο ματς με τη Λαμία) πως είναι ευτυχής που επιστρέφει στο… Σπίτι, εννοώντας προφανώς το Γήπεδό μας, τότε συνειδητοποιεί κανείς την αύρα και τη δυναμική που προσφέρει ο Ναός στους ποδοσφαιριστές μας! Το “πυρηνικό όπλο” της Α.Ε.Κ είναι το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

✓ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ που φεύγει, ήταν – μακράν όλων των υπολοίπων – η είσοδος στο Νέο μας Γήπεδο, την Αγιά Σοφιά, το Κάστρο της Προσφυγιάς όπως επιμένουμε να το αποκαλούμε εμείς! Χρόνια περιμέναμε με αγώνες και αγωνία αυτή την τόσο μοναδική στιγμή που τη ζήσαμε σε όλο της το μεγαλείο το Σεπτέμβρη του 2022 και εξακολουθούμε να τη ζούμε καθημερινά πλέον! Από αυτή και μόνο την άποψη, το 2022 κατατάσσεται ως η πιο ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά για την Α.Ε.Κ και το λαό της. Δημήτρη Μελισσανίδη, Πρόσφυγα, εύγε!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΣ : ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Αν μπορούσε να οριστεί με δύο μόνο λέξεις η ανιδιοτελής αγάπη για την Ομάδα, η υπέρβαση κάθε εμποδίου για χάρη της, η κατάθεση ψυχής, η τοποθέτηση της Α.Ε.Κ πάνω ακόμα και από την ίδια τη ζωή – όλο αυτό το μεγαλείο θα συμπυκνώνονταν συνοπτικά σε ένα όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ! Ας φροντίσουν να μάθουν λοιπόν και οι νεότεροι τη Φοβερή Ιστορία του εμβληματικού Ενωσίτη Αθλητή του Μπάσκετ για να καταλάβουν τι σημαίνει αληθινό πρότυπο και που αξίζει τελικά να δίνουν το χειροκρότημά τους. Αιωνία και άσβεστη η ιερή μνήμη σου Γ. Μόσχο!

✓ ΨΙΤ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ… σε σένα τον κιτρινόμαυρο απευθυνόμαστε, στον γνήσιο, τον αληθινό, όχι τον άλλον τον κόκκινο, τον παραμυθά! Μαζί με τα άλλα δώρα σου, φρόντισε στο σάκο σου να βάλεις και την Κούπα! Ναι αυτή που θα γράφει επάνω “Α.Ε.Κ-2023”! Εξηγούμαστε για να μην… παρεξηγούμαστε!!!

✓ ΦΛΟΓΑ! Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη “Φλόγα”, το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Από παλιά, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε αφανώς, οι “Πειρατές του Ονείρου” συμμετέχουμε εμπράκτως στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα παιδιά ΜΑΣ! Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!

✓ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ… του χρόνου! Αδέρφια μας ενωσίτες, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευχάριστη διάθεση! Και του χρόνου με την Α.Ε.Κ Πρωταθλήτρια ή μάλλον καλύτερα… Νταμπλούχα!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατικές αιχμές (31 Δεκεμβρίου 2022)

* Διαβάζετε σήμερα τα τελευταία σχόλια (για το 2022) και στην παρούσα στήλη “Cueva de los piratas”. Θα επιστρέψουμε τη νέα χρονιά στο ματς με τον πράσινο προαιώνιο με μπόλικο “αιχμηρό υλικό”. Καλή πρωτοχρονιά!

* Για τις γιορτές : αξίζει να προσφέρετε ως δώρο τη νέα χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).

* Τα έχουμε πει για τον Παναθηναϊκό και πως το σύστημα τον αβαντάρει ποικιλοτρόπως και σκανδαλωδώς. Όποιος έχει μάτια βλέπει, παρατηρεί, κατανοεί…

* Θέλουμε να ελπίζουμε ότι και η ΠΑΕ ΑΕΚ βλέπει τι γίνεται και παίρνει τα μέτρα της, ώστε να μην… μας πάρουν εμάς “τα μέτρα” τα κοράκια. Δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα, ο νοών νοείτω!

* Νίκος Πανταζής: η προσωποποίηση της αθεράπευτης αγάπης για την Α.Ε.Κ. Μόνο όποιος έχει γνωρίσει προσωπικά το Νίκο Πανταζή μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! 50 χρόνια προσφοράς, 1000 χρόνια στην καρδιά μας ο Νικόλας! Θα επανέλθουμε μελλοντικά, καθώς έχουμε πολλά να πούμε!

* Λάζαρε Ρότα μπράβο σου ρε μάγκα. Δίνεις και την ψυχή σου μέσα στα γήπεδα κι αυτό οπωσδήποτε σε τιμά. Συνέχισε έτσι και να είσαι βέβαιος ότι θα κερδίσεις μία πολύ ζεστή θέση στην καρδιά του ενωσίτικου κόσμου.

* Ρεκόρ στα προσωπικά του γκολ και ο Γκαρσία και η σεζόν έχει ακόμη δρόμο. Συγχαρητήρια παιχταρά Λιβάι, προχώρα έτσι δυνατά!

* Χαμός στα τσιπουράδικα του Βόλου μόλις έσκασε το Πειρατικό. Έτρεχαν πανικόβλητα τα γκαρσόνια να δηλώσουν στα αφεντικά τους ασθένεια για να γλυτώσουν την εργασιακή ταλαιπωρία που τους περίμενε από τους… πρωταθλητές της μεζεδο-φαγίας και της τσιπουρο-οινοποσίας!

* Αν δεν ισοφάριζε, θα σφύριζε τη λήξη του ματς με τη νέα χρονιά. Με τη βασιλόπιτα στο τραπέζι κι ο βάζελος ακόμη θα έπαιζε!!!

* Στα Γιάννενα, στη λίμνη, πνίξτε κάθε φρούδα ελπίδα των αιώνιων αντιπάλων μας. Νίκη την Τρίτη και μετά… τέρμα τα γκάζια για την Κιτρινόμαυρη Κούπα!

* Άλλοι έτρεχαν για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της πειρατικής εκδρομής στο Βόλο κι άλλοι τις λεπτομέρειες για την ταβέρνα! Κατανομή αρμοδιοτήτων λέγεται αυτό (χαχαχα).

* Φίλοι ενωσίτες: Όχι στην πόρνη την πρέζα, όχι στα ναρκωτικά! Μην κάνετε τη χάρη στο σύστημα που επιχειρεί να κατασκευάζει ναρκωμένους υπηκόους!

* Ένα μόνο μέρος υπάρχει για εμάς μάγκες: Νέα Φιλαδέλφεια, πουθενά αλλού!!!

* Πάολο Φερνάντες, πιστεύουμε στην υψηλή ποδοσφαιρική σου κλάση. Καλή αρχή με τη νέα χρονιά!

* “Γουίλιαμ”, μήπως ξέρεις ποιος Πειρατής πήγε ντυμένος αγιοβασίλης, σε γνωστούς και φίλους, για να πει τα κάλαντα, απαιτώντας για αμοιβή… μπύρες ; Μάλιστα κουβάλαγε στην πλάτη και… σάκο εκστρατείας για τα πεσκέσια!!!

* Το 2022, με την πρώτη τής επιστροφής μας στο νέο μας Γήπεδο, επανήλθαν και οι “Πειρατικές Αιχμές” (με την παλιά τους μορφή) καταγράφοντας κι ένα σερί 13 συνεχόμενων εβδομάδων μέσα στο παλιό έτος που φεύγει.

* “Σλίσκο” : επάγγελμα χημικός! Με πρωτοποριακές ιδέες! Εφεύρεσή του το νέο προϊόν που σαρώνει στα καπηλειά : ούζο με μπύρα!

* Κάποιοι ΔΕΝ το ήθελαν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το λοιδώρησαν, το πολέμησαν, σαμποτάρισαν τις προσπάθειες για την επιστροφή στα “πάτρια εδάφη”. Αυτοί οι ίδιοι σήμερα το παίζουν “βασιλικότεροι του βασιλέως” και σουλατσάρουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ενώ άλλοι που αγωνίστηκαν για το Σπίτι μας είναι (πικραμένοι) απόντες. Ναι, κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά στο θαυμαστό κόσμο μας!!!

* Η λήθη είναι το όπιο των προσκυνημένων.. Εμείς όμως δεν πρόκειται να δεχτούμε αυτό το σερβίρισμα!

* Στην (έντυπη) “Γκιλοτίνα” της στήλης για ΟΛΟ το 2022 : ο μέγας αρχικολοτούμπας! Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει!

* Ο Τσε, του οποίου το πορτρέτο κοσμεί και μία αίθουσα του νέου γηπέδου μας, είχε πει : “Η ελευθερία δεν κερδίζεται με ένα χέρι που ζητιανεύει, αλλά με ένα χέρι σε υψωμένη γροθιά”!

* Βιβλιοπρόταση : “Κατεδαφιζόμεθα”, εκδ. Κέδρος, της αείμνηστης προσφυγοπούλας Διδώς Σωτηρίου.

* “Εις τους αιώνας των αιώνων – Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον”. Το σύνθημα των “Πειρατών του Ονείρου” που έγραψε ιστορία και που ο σύμμαχος χρόνος δικαίωσε πανηγυρικά!

* “Καλή χρονιά και…” η συνέχεια ανήκει σε όσους θυμούνται το παλιό καλό σύνθημα.

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X