Η ομιλία Μελισσανίδη στο μπάρμπεκιου της ΑΕΚ: «Μου αρέσει το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε, συνεχίστε αυτό... το τίκι-τάκα» (VIDEO)

Με Μελισσανίδη το μπάρμπεκιου της ΑΕΚ στα Σπάτα!
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο μπάρμπεκιου της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει το «παρών» στο μπάρμπεκιου της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της γιορτινής εκδήλωσης των «κιτρινόμαυρων» έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει και της νέας χρονιάς, ενώ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Αλμέιδα.

«Να έχετε έναν όμορφο χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε υγεία εσείς και η οικογένειά σας. Μου αρέσει το κλίμα που έχουμε σαν οικογένεια, σας δίνω τα συγχαρητήριά μου. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, μου αρέσει αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης.

Ένα ποδόσφαιρο το οποίο είναι… τίκι-τάκα, όπως ακούστηκε από το ακροατήριο, με τον Μελισσανίδη να γνέφει καταφατικά και να εύχεται στη συνέχεια καλή χρονιά σε όλους.

Nα θυμίσουμε ότι στο μπάρμπεκιου δίνει το παρόν όλη η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αναλάβει ρόλο ψήστη.

Μελισσανίδης: Η ομιλία του στο μπάρμπεκιου της ΑΕΚ

Η ομιλία του Μελισσανίδη:

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X