Σλοβάκα απατεώνισσα: Ο έρωτας που έφερε την καλλονή με το μαύρο σκυλάκι στην Ελλάδα

Σλοβάκα απατεώνισσα: Ο έρωτας που έφερε την καλλονή με το μαύρο σκυλάκι στην Ελλάδα

Γι'αυτό βρέθηκε στην Ελλάδα η Σλοβάκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 36χρονη «καλλονή με το μαύρο σκυλάκι» από τη Σλοβακία, όπως έχει γίνει γνωστή, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, μετά από καταγγελία οδηγού ταξί, ότι δεν πλήρωσε το αντίτιμο των 200 ευρώ για μία διαδρομή από τη Ναύπακτο στην Πάτρα.

Ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της Σλοβάκας που ζούσε μέσα στη χλιδή, επιμένοντας να «φεσώνει» ξενοδοχεία και Airbnb είπε πως η πελάτισσά του συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών και αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που υπήρχε από τις Αρχές της Σλοβακίας.

«Στη Σλοβακία κατηγορήθηκε για απάτη. Έχει τελειώσει Νομική, δούλεψε σε δικηγορικό γραφείο και ασχολείτο με χορήγηση δανείων σε ιδιώτες. Εκεί απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και με βάση αυτό το ένταλμα συνελήφθη και κρατείται εδώ», πρόσθεσε.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X