ΑΕΚ: Μαθήματα ήθους από τα «αετόπουλα» -Καθάρισαν το δωμάτιο τους φεύγοντας από το Σοφικό (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Μαθήματα ήθους από τα «αετόπουλα» -Καθάρισαν το δωμάτιο τους φεύγοντας από το Σοφικό (ΦΩΤΟ)

Οι Ιάπωνες στο Μουντιάλ αποτέλεσαν έμπνευση και για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαθήματα ευγένειας και πολιτισμού παρέδωσαν οι αθλητές της ποδοσφαίρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατά την αποχώρησή τους από το αθλητικό κέντρο του Σοφικού (Ranch) όπου τους φιλοξενούσε για την μίνι προετοιμασία τους.

Τα μικρά αετόπουλα παρέδωσαν τα κλινοσκεπάσματα διπλωμένα και καθάρισαν τα δωμάτια τους όπως ακριβώς τα παρέλαβαν. Η συμπεριφορά των Ιαπώνων στο πρόσφατο Μουντιάλ φαίνεται πως αποτελεί την καλύτερη πηγή έμπνευσης για τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν τα βήματα τους. Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν υποδειγματική σε όλη την διάρκεια του τουρνουά μέσα και έξω από το γήπεδο. Κάθε λόγο να νιώθει περήφανος είναι και ο προπονητής, Χρήστος Χριστόπουλος ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θεωρεί εξίσου σημαντική και την σωστή «γαλούχηση» των παιδιών έξω από το γήπεδο «χτίζοντας» πάνω από όλα καλούς χαρακτήρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X