«Τρέμουν» τα πόδια του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία 1-1 στην Λεωφόρο και τώρα αρχίζει το πάρτι! (VIDEO)

«Τρέμουν» τα πόδια του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ πήρε ισοπαλία 1-1 στην Λεωφόρο και τώρα αρχίζει το πάρτι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πλέον «τρέμουν» τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού που είδαν τον ΟΦΗ να τους παίρνει ισοπαλία (1-1) μέσα στη Λεωφόρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον «τρέμουν» τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού, με τον ΟΦΗ να τους παίρνει ισοπαλία 1-1 μέσα στη Λεωφόρο και τώρα να αρχίζει το πάρτι για τον τίτλο με την ΑΕΚ να είναι στο -4 και στις 8 Γενάρη να υποδέχεται το «τριφύλλι» στην καυτή «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»

Ο ΟΦΗ των δέκα παικτών από το 11′ λόγω αποβολής του Γιόχου κατάφερε να ορθώσει ανάστημα μέσα στη Λεωφόρο και να πάρει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό που ισοφάρισε στο 90+7′. Επί της ουσίας δεν έσωσε την παρτίδα ο ΟΦΗ, αλλά ο Παναθηναϊκός που βρήκε γκολ στα χασομέρια και πήρε τον πόντο.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο 11′ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιοχού και οι «πράσινοι« στο 15′ απείλησαν με τον Παλάσιος με το ματς να γίνεται ροντέο στο 16′ με ευκαιρίες εκατέρωθεν με Ντίκο και Μπερνάρ.

Ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ματς και προσπαθούσε να απειλήσει με το «τριφύλλι» στο 38′ σε φάση διαρκείας να βλέπει τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ να μην τα καταφέρνουν, ενώ στο 45+4′ ήταν η σειρά του Σπόραρ να απειλήσει. Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 46΄με τους Χουάνκαρ και Παλάσιος για να έρθει στο 51′ ο Παλάσιος να σημαδέψει το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, όμως στο 58′ ο ΟΦΗ τους σόκαρε. Ο Μπαλογιάννης έκανε τη σέντρα κεφαλιά του Λάρσον ο Μπρινιόλι έδιωξε αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή! Ο ΟΦΗ προηγούταν και πλέον οι «πράσινοι« ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον ελέγχο του ματς, προσπάθησε να πιέσει και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Το 1-0, όμως, παρέμενε. Στο 87′ ο Μανδάς είπε «όχι» στον Βαγιαννίδη με το «τριφύλλι» να ρισκάρει και να τα παίζει όλα για όλα στα 9 λεπτά καθυστερήσεις που κρατήθηκαν.

Οι «πράσινοι», όμως, προσπαθούσαν ανορθόδοξα μέχρι το 90+7′, όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ιωαννίδη σε σουτ που βρήκε στα πόδια και του Διαμαντή. Εν τέλει το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του ματς με τον Παναθηναϊκό ναι μεν να διασώζει το αήττητο, αλλά να κάνει 2η σερί γκέλα στο πρωτάθλημα δίνοντας δικαίωμα στην ΑΕΚ να πλησιάσει στο -4 και μόλις λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».



Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Τσέριν – Μαρινάκης, Διαμαντής, Ντίκο, Ντουρμισάι
Αποβολές: 11′ Γιοχού (απευθείας αποβολή)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (83’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Σάντσες), Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλης (60’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (75’ Βέρμπιτς), Σπόραρ.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Γιοχού, Πασαλίδης (75’ λ.τρ. Γιαννούλης), Διαμαντής, Λάρσον, Μαρινάκης (46’ λ.τρ. Ντουρμισάι), Ντιουσέ (89’ Τσιλιανίδης), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Ντικό (74’ Νέιρα), Τοράλ (82’ Περέα).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X