Μέσι: Φαβορί για το βραβείο «The Best» της FIFA

Η απίστευτη τρέλα των Αργεντινών: Αποθέωσαν και τον σκύλο του Μέσι (vid)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου «The Best» της FIFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει να τα σαρώσει όλα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου «The Best» που απομένει η FIFA για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς.

Πέρα από τον Αργεντινό άσο, βασικοί υποψήφιοι για τον τίτλο είναι επίσης ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά, όπως επίσης και ο συμπατριώτης του, Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως σημειώνουν ωστόσο δημοσιεύματα, η κατάκτηση ωστόσο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στα γήπεδα του Κατάρ, δίνει το πλεονέκτημα στον άσο της «αλμπισελέστε» για να πάρει το βραβείο.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του «The Best» θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η περίοδος ανάλυσης θα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022. Η τελετή για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη στις 27 Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται επίσης πως πέρσι το βραβείο «The Best» πήρε ο Πολωνός επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X