Μουντιάλ 2022: Οπαδός της Αργεντινής έκανε τατουάζ τον Εμιλιάνο... Φερνάντες!

Μουντιάλ 2022: Οπαδός της Αργεντινής έκανε τατουάζ τον Εμιλιάνο... Φερνάντες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να γίνει η Αργεντινή παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά από το 1986 νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ζωτικής σημασίας απόκρουσή του από στην προσπάθεια του Μουανί στον τελικό εναντίον της Γαλλίας με το σκορ στο 3-3 εξασφάλισε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στα πέναλτι. Εκεί, ο κίπερ της Άστον Βίλα απέκρουσε το σουτ του Κίνγκσλεϊ Κομάν κι η «Αλμπισελέστε» έφτασε στην κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας. Ο ίδιος μάλιστα έλαβε το Χρυσό Γάντι το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της διοργάνωσης.

Ο «Ντίμπου» Μαρτίνες έχει γίνει είδωλο στην πατρίδα του μετά τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Αργεντινής και μια οπαδός της ομάδας αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ σε ανάμνηση της μεγαλύτερης στιγμής στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής από το μακρινό 1986. Έκανε τατουάζ στην πλάτη της δύο γάντια τερματοφύλακα με κορδέλες στο χρώμα της σημαίας της Αργεντινής πίσω τους.

Πάνω από τα γάντια υπήρχαν τρία αστέρια και, το όνομα: Dibu Fernandez. Το ‘Dibu’ είναι το παρατσούκλι του Μαρτίνες όταν αγωνίζεται με την ομάδα της Αργεντινής. Ο μοναδικός όμως Φερνάντες στην 26μελή αποστολή της χώρας ήταν ο Έντσο Φερνάντες, ο μέσος της Μπενφίκα.

Όταν το λάθος διαπιστώθηκε αποφάσισε να κάνει μια προσθήκη. Κάλυψε το λάθος και με μια εικόνα του Μαρτίνες να κάνει μια απόκρουση πάνω από τα τρία αστέρια και τη και το σωστό πια όνομα: “Dibu Martinez” τοποθετήθηκε πάνω δεξιά, ακριβώς πάνω από τις κορδέλες της Αργεντινής.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X