Κοπιτσής: «Η ΑΕΚ του Αλμέιδα μου θυμίζει εκείνη του Μπάγεβιτς»

Κοπιτσής: «Η ΑΕΚ του Αλμέιδα μου θυμίζει εκείνη του Μπάγεβιτς»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρης Κοπιτσής μίλησε για την ΑΕΚ αυτής της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Κοπιτσής, που πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα (1992-93, 1993-94) και δύο Κύπελλα (1996, 1997) με τη φανέλα της Ένωσης, την οποία φόρεσε για 8,5 χρόνια, τόνισε ότι η σημερινή ΑΕΚ του θυμίζει πάρα πού τη δεκαετία τη δική του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όπως είπε «αν και είναι πρώιμο τα βασικά στοιχεία φαίνονται». Και ποια είναι αυτά;

«Ο προπονητής έχει βάλει τη σφραγίδα του, μέσα από τις προπονήσεις, τα πιστεύω του, την εμπειρία του και την προσωπικότητά του. Η δουλειά που γίνεται είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε κάνει να αισιοδοξείς. Η ομάδα είναι πολύ αποφασιστική και δείχνει να μπαίνει στα ματς με δύναμη, πυγμή, αποφασιστικότητα και για να… κατασπαράξει τους αντιπάλους της.

Έχει ταυτότητα. Ξέρει τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται στις θέσεις τους. Η ΑΕΚ δείχνει ότι είναι ομάδα και αυτό πιστώνεται στον Αλμέιδα. Όποιοι μπαίνουν να αγωνιστούν νιώθουν ότι είναι σημαντικοί. Παρά τις απουσίες η ομάδα δείχνει αναλλοίωτη, ότι είναι ένα γκρουπ. Όπως δημιουργείται η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που βλέπουμε όλα αυτά τα στοιχεία ενωμένα».

Ακόμη στάθηκε στη σημασία της επιστροφής της ΑΕΚ στο “σπίτι” της, τη Νέα Φιλαδέλφεια και την τεράστια δυναμική που προσδίδει το νέο γήπεδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X