ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα.

Η ΑΕΚ έχασε πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση με σχεδόν όλους του παίκτες σε κακή μέρα. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει αμυντικά απέναντι στα γκαρντ του ΠΑΟΚ ενώ και στην επίθεση είχε κακές αποφάσεις με αποτέλεσμα να παίξει μόλις 6 λεπτά.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Φρέιζιερ ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ μετά από πολύ καιρό, τράβηξε ουσιαστικά μόνος του το σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο , αλλά στο δεύτερο παρασύρθηκε και αυτός από την συνολική κακή εικόνα της ομάδας.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Κακό ματς από τον Αμερικάνο φόργουορντ, που ήταν πολύ άστοχος, δεν βοήθησε στα ριμπάουντ ,ενώ και αμυντικά δεν είχε την ένταση που χρειαζόταν το ματς.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο αρχηγός της ΑΕΚ, προσπάθησε και στις 2 μεριές του παρκέ, φορτώθηκε με φάουλ και δεν μπορούσε να παίξει σε μεγάλα διαστήματα, αλλά ήταν θετικός όσο αγωνίστηκε.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν αφού μαζί με τον Φρέιζιερ σκόραρε με συνέπεια στην επίθεση, βοήθησε στα ριμπάουντ όσο μπορούσε και έπαιξε τις άμυνες του, που τελικά όμως δεν έφτασαν.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο 4ο δεκάλεπτο, σε μια τελευταία προσπάθεια του προπονητή να αλλάξει την κατάσταση αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν έχασε κατά κράτος τις μάχες στο καλάθι από τους ψηλούς του ΠΑΟΚ, ενώ και επιθετικά ενώ μπορούσε να τελειώσει κάποιες φάσεις δεν τα κατάφερε έχοντας και 1/5 βολές.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όπως κάνει πάντα αφού εδώ και 3 μέρες ήταν άρρωστος και δεν έκανε προπόνηση. Ήρθε κατευθείαν στον αγώνα και δεν ήταν ο παίκτης που έχουμε συνηθίσει.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Προσπάθησε να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα αλλά τα βρήκε σκούρα απέναντι στα γκαρντ του ΠΑΟΚ και πέραν των ασίστ του δεν έκανε κάτι άλλο.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Λίγα πράγματα και από τον Λετονό σήμερα. Παρόλο που η ΑΕΚ χρειαζόταν απεγνωσμένα το σκοράρισμα του, δεν κατάφερε να γίνει παράγοντας του αγώνα και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με μόλις 5 πόντους.

Ηλίας Καντζούρης: Οι παίκτες της ΑΕΚ έχασαν όλες τις αμφισβητούμενες μπαλιές και δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν πνευματικά καλά προετοιμασμένοι. Για αυτό πάντα φταίει ο προπονητής, ενώ και στην διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, χωρίς όμως να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X