Να παίζουν από… απόψε με το άγχος της ΑΕΚ!

Να παίζουν από… απόψε με το άγχος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα ψυχολογικά βάρη, που θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους, πλέον στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «γκέλα» του ΠΑΟ στη Νίκαια, το αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα κι από αυτά που διαβάζει και που ακούει, πως άγχωσε τους «πράσινους». Λογικό, αφού επί της ουσίας, ήταν η πρώτη φορά που έχασαν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Την ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ, την είχαν πανηγυρίσει σαν νίκη, αφού δεν είχαν παίξει καλά και πήραν ανέλπιστο πόντο στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με πέναλτι.

Με τέτοια βαθμολογική συγκομιδή που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ίσως να προσδοκούσε ότι η ΑΕΚ θα ήταν ακόμα πιο μακριά της, σε απόσταση δηλαδή μεγαλύτερης ασφάλειας, όπως αυτή που έχει το «τριφύλλι» από τον ΠΑΟΚ και τον ΟΣΦΠ. Η Ενωση όμως έμεινε ψηλά, και για να ξέρουμε τι λέμε, θα άξιζε να βρίσκεται ακόμα ψηλότερα, αφού και στο Φάληρο έπρεπε να νικήσει βάσει απόδοσης και ευκαιριών και στη Λεωφόρο, ηττήθηκε από τα δύο πέναλτι, που δεν έχει νόημα τώρα να τα θυμηθούμε.

Στην πρώτη του «γκέλα» λοιπόν, ο ΠΑΟ άρχισε αν μη τι άλλο, να αισθάνεται ένα πρώτο άγχος. Δεν λέω ότι είναι τόσο μεγάλο και ικανό ώστε να τον κάνει να καταρρεύσει. Ούτε και το πιστεύω, γιατί θα επαναλάβω ότι πρόκειται για καλή, σοβαρή και σκληρή ομάδα. Κι επίσης θεωρώ, ότι έστω και δύσκολα, θα πάρει τις νίκες επί ΟΦΗ και Λεβαδειακού, ξεπερνώντας έτσι, αυτό που έγινε στη Νεάπολη.

Μεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας για την ΑΕΚ

Αυτό ωστόσο που θα… βαρύνει κι άλλο ψυχολογικά τον ΠΑΟ, θα είναι το να πάρει η ομάδα που τον κυνηγάει σε κοντινή απόσταση, που παίζει ομολογουμένως καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτόν και που σε τρεις αγωνιστικές, θα τον υποδεχτεί κιόλας στην δεδομένα πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, τα δύο «διπλά» σε Βόλο και σε Γιάννενα. Οπωσδήποτε, άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, αλλά έστω και θεωρητικά, είναι μεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ, σε Βόλο και σε Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική, σε σχέση με τα δύο του ΠΑΟ. Κι αν η ομάδα του Αλμέιδα πάρει τα δύο «διπλά», τότε οι «πράσινοι» θα έρθουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το επιπλέον βάρος ότι σε περίπτωση ήττας τους, η διαφορά πλέον θα έχει πέσει στη μία νίκη.

Στις 21:30 να είναι η διαφορά στους τρεις βαθμούς

Με λίγα λόγια, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα έχει… πετάξει το μεγάλο προ-διακοπής βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Και παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, που θα νιώθει πιο καυτή από ποτέ, την ανάσα της ομάδας που φίλοι και εχθροί, ομολογούν ότι παίζει το πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο.

Για να συμβούν όλα αυτά βέβαια και να έχει νόημα ότι γράφω παραπάνω, θα πρέπει η ΑΕΚ να νικήσει στο «Πανθεσσαλικό». Και είναι και κάτι ακόμα. Η ΑΕΚ παίζει στις 19:30 με τον Βόλο, κι αν τον κερδίσει, η διαφορά στις 21:30 από τον ΠΑΟ, θα είναι στους τρεις βαθμούς.

Γιατί στις 21:30 ξεκινάει το παιχνίδι των «πράσινων» με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Επαναλαμβάνω πως δεν πιστεύω ότι μπορεί να προκύψει «γκέλα» κόντρα στους Κρητικούς, αλλά σίγουρα είναι προτιμότερο να παίζουν με το άγχος της ΑΕΚ, από απόψε κιόλας…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X