Επιστρέφει από εβδομάδα στις προπονήσεις της Παρί ο Μέσι

Επιστρέφει από εβδομάδα στις προπονήσεις της Παρί ο Μέσι
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Παρί ο Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λίο Μέσι, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Στις 2-3 Ιανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στην Παρί ο παγκόσμιος πλέον πρωταθλητής, Λίο Μέσι, όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της ομάδας.

«Ο Λιονέλ έπρεπε να επιστρέψει στην Αργεντινή για τους πανηγυρισμούς και αποφασίσαμε ότι θα μείνει εκεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου», ανέφερε ο Γκαλτιέ στη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Στρασμπούρ.

«Θα έρθει και θα αρχίσει τις προπονήσεις μαζί μας, είτε στις 2 είτε στις 3 (Ιανουαρίου), για να μπορέσει να ξαναρχίσει  να παίζει», είπε. «Είχε 13-14 ημέρες για να ξεκουραστεί».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δεν θα παίξει ξανά με την Παρί στη Ligue 1 πριν από την εντός έδρας συνάντηση με την Ανζέ την 18η αγωνιστική.

Οι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένων των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα αύριο Τετάρτη, είπε επίσης ο Γκαλτιέ.

«Μίλησα με τον Κιλιάν ήθελε να έρθει μαζί μας αρκετά γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει, και για τον Χακίμι και για το Κιλιάν, μια στιγμή που θα πρέπει να ξεκουραστούν, όχι ειδικά σε σωματικό επίπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο» πρόσθεσε.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X