Διαψεύδει εκ νέου ο πρόεδρος της Αλ Νάσρ για Ρονάλντο: «Τα περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα» (VIDEO)

Διαψεύδει εκ νέου ο πρόεδρος της Αλ Νάσρ για Ρονάλντο: «Τα περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διέψευσε τα σενάρια περί απόκτησης του Ρονάλντο ο πρόεδρος της Αλ Νάσρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ Μουάμαρ, συνεχίζει να διαψεύδει τα σενάρια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι ψευδή.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, ήθελαν την Αλ Νάσρ να έχει προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις για να οριστικοποιήσει και επίσημα το «deal» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ φαίνεαι πως είχε κλείσει δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία για τους εκπροσώπους του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
Ο πρόεδρος της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, Μουσάλι Αλ Μουάρμαρ, εξακολουθεί να διαψεύδει όλα αυτά τα σενάρια. Προ ημερών μάλιστα, είχε κάνει μια δήλωση με την οποία… «ακύρωσε» τον Κριστιάνο, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ποιος είναι.

«Η υπόθεση του Ρονάλντο δεν είναι σωστή και τα περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί στα ΜΜΕ είναι ψέματα», δήλωσε μετά την ισοπαλία της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ (2-2).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X