Ο ατζέντης του Μπενζεμά τα βάζει με τον Ντεσάμπ - Πόσταρε VIDEO με τις εξετάσεις: «Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» (VIDEO)

Ο ατζέντης του Μπενζεμά τα βάζει με τον Ντεσάμπ - Πόσταρε VIDEO με τις εξετάσεις: «Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κόντρα μεταξύ του μάνατζερ του Μπενζεμα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνω – κάτω η Γαλλία με την κόντρα του Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να συνεχίζεται για τα καλά.

Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ, ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος του από την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά την αντιμετώπιση που έλαβε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Μπενζεμά, ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός ώστε να χρειαστεί να αποχωρήσει από το Κατάρ, αλλά ήταν μια… «συγκυρία» που ευνόησε τον Ντεσάμπ, ο οποίος δεν τον ήθελε στην Εθνική.

Μάλιστα, ο Καρίμ Τζαζίρι, φίλος και ατζέντης του Μπενζεμά, δημοσίευσε ένα VIDEO με τις εξετάσεις του 35χρονου, στο οποίο αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022 ήταν σε θέση να αγωνιστεί στη νοκ-άουτ φάση.

Δείτε το βίντεο


«Συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση για τον Μπενζεμά, ότι θα μπορούσε να ήταν σε φόρμα από τη φάση των «16». Λοιπόν, γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;», έγραψε ο Τζαζίρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X