Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλάι της για να «πατήσει» και τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια! (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλάι της για να «πατήσει» και τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια! (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η Ένωση έχει κάνει μέχρι στιγμής έναν πολύ καλό Δεκέμβριο με 3 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια και έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Ο Ηλίας Καντζούρης, θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην διάθεση του, εκτός από τον Δημήτρη Μαυροειδή που αυτές τις μέρες ξεκίνησε και πάλι τρέξιμο. Η ΑΕΚ (6-3) χρειάζεται την νίκη για να μπορέσει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία του πρώτου γύρου, ώστε να έχει και καλύτερα σταυρώματα στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου αλλά και να ξεφύγει για 2 νίκες από τους Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ (5-4) έρχεται στην Αθήνα με σοβαρά προβλήματα, αφού ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Ρένφρο και Καμπερίδη, ενώ και ο Τσιακμάς τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του με τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την ενίσχυση του κόσμου τους μετά από τον αγώνα με την Καρσίγιακα που δεν είχαν δικαίωμα να πάνε στο γήπεδο, για αυτό έχουν οργανώσει και διάφορα χάπενινγκς για τους μικρούς φίλους του «Δικεφάλου».

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) και μαζί του, θα είναι ο επίσης διεθνής, Δημήτρης Ζαχαρής (Μαγνησίας) και ο Γιάννης Μπακάλης (Θεσσαλονίκης).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X