Βόλος: «Η ΑΕΚ θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν»

Βόλος: «Η ΑΕΚ θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βόλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια που θα πάρει η ΑΕΚ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση θα τα διαθέσει η ίδια, ενώ έδωσε και οδηγίες για την είσοδο των οπαδών της Ένωσης στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ΑΕΚ θα πάρει 5.000 εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Τετάρτη, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν μεταξύ άλλων πως «οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν».

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA, αναμένοντας να ανακοινωθεί το σημείο πώλησης των εισιτηρίων για τους φίλους των κιτρινόμαυρων. Επίσης στην ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια των δικών του οπαδών, τονίζεται ότι «η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – AEK (Τετάρτη 28/12/22, 19.30) για την 15η αγωνιστική της Super League.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) αύριο Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. και την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X