Επικός ξανά ο Γκατούζο: «Ο πατέρας μου είπε πως θα με δείρει αν δεν πάω στη Ρέιντζερς»

Επικός ξανά ο Γκατούζο: «Ο πατέρας μου είπε πως θα με δείρει αν δεν πάω στη Ρέιντζερς»

Απλά επικός ξανά ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με τον πατέρα του, πριν υπογράψει στη Ρέιντζερς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απλά επικός Τζενάρο Γκατούζο, δεν χρειάζεται να πούμε άλλα…

Το 1997 ο Τζενάρο Γκατούζο φόρεσε την φανέλα της Ρέιντζερς για μια σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον πίεσε να πάει στην σκωτσέζικη ομάδα, ενώ μάλιστα ανέφερε πως αν δεν πήγαινε θα τον… χτυπούσε!

«Μια μέρα έρχεται ο πατέρας μου και μου λέει ότι ένας εκπρόσωπος της Ρέιντζερς έχει έρθει στην πόλη και μου έχει προσφέρει συμβόλαιο. Δεν ήθελα να φύγω και το είπα στον πατέρα μου. Μου είπε ότι τα χρήματα που πρόσφεραν ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσε καν να γράψει το συνολικό ποσό. Μου είπε ότι ήταν τέσσερις φορές τα συνολικά κέρδη του στη ζωή του. Όταν ακόμα είπα όχι, είπε ότι θα με γρονθοκοπούσε αν δεν το δεχόμουν, οπότε υπέγραψα στη Ρέιντζερς!», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πήγα στη Γλασκώβη και δεν ήξερα κανέναν και δεν ήξερα να πω ούτε δύο λέξεις στα αγγλικά. Αλλά μετά από δύο εβδομάδες, εγώ έμοιαζα περισσότερος Σκωτσέζος απ’ ότι έμοιαζαν οι ίδιοι οι Σκωτσέζοι ποδοσφαιριστές. Έκανα προπόνηση τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα, πήγαινα στο γυμναστήριο για ώρες. Έχω χτιστεί με αυτή τη νοοτροπία. Ήξερα ότι δεν είχα καλή τεχνική, αλλά προετοιμάστηκα να σκοτώσω ψυχικά τον αντίπαλό μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X