Καλύτερος παίκτης της Ζόρια ο δανεικός από την ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο!

Καλύτερος παίκτης της Ζόρια ο δανεικός από την ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο!
Photo Credits: INTIME

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο να αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Ζόρια στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάκριση στο πρώτο μισό της σεζόν στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ζόρια για τον δανεικό από την ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, που αναδείχθηκε κορυφαίος – από τους οπαδούς της – παίκτης.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο αγωνίζεται στη Ζόρια με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ εδώ και περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα την ημέρα που υπέγραφε στον ουκρανικό σύλλογο μάθαινε την τραγική είδηση του θανάτου της συντρόφου του σε τροχαίο δυστύχημα. Έπειτα ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά ο ίδιος παρέμεινε κανονικά στη Ζόρια και μάλιστα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν τα πάει εξαιρετικά.

Η Ζόρια στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 4η θέση με τον Νταντσένκο να είναι βασικότατη μονάδα της ουκρανικής ομάδας έχοντας παίξει και στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έτσι σε ψηφοφορία που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο  Instagram αναδείχθηκε από τους οπαδούς της Ζόρια ως ο κορυφαίος παίκτης της στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο δανεισμός του 28χρονου Ουκρανού δεξιού μπακ από την ΑΕΚ στη Ζόρια λήγει στο τέλος της σεζόν, με την ουκρανική ομάδα να έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς του από την Ένωση το καλοκαίρι του 2023 εφόσον το επιθυμεί.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Νταντσένκο με την ΑΕΚ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X