Πήρε θέση για Ρονάλντο ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ

Πήρε θέση για Ρονάλντο ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ
Photo Credits: INTIME

Πήρε θέση για την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ, Μαρσέλο Σαλαζάρ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών επιμένουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, με τα σενάρια να “φουντώνουν” μετά το ταξίδι του 37χρονου επιθετικού στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το “Footmercato”.

Ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ, Μαρσέλο Σαλαζάρ, που μίλησε στο “Flashscore”, απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Αντίθετα, προτίμησε να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τονίζοντας παράλληλα πως ο Πορτογάλος σταρ είναι “παράδειγμα” κι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

“Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος του έτους στη χώρα και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα για μένα ως αθλητής, για τη θέληση που δείχνει να κερδίζει. Όμως, το μέλλον θα δείξει”.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X