FIFA: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας σε Καβάνι και Χιμένες

FIFA: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας σε Καβάνι και Χιμένες

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης έχει προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου για να παρουσιάσει την εκδοχή της για τα γεγονότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκνευρισμός και οι έντονες αντιδράσεις του Χοσέ Μαρία Χιμένες και του Έντινσον Καβάνι στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Γκάνα (2-0) για την φάση των ομίλων, στο Μουντιάλ του Κατάρ ενδέχεται να επιφέρουν «βαριά» τιμωρία για τους δύο άσους.

Ο Καβάνι έριξε αγκωνιά σε έναν αξιωματούχο της FIFA και ο δεύτερος χτύπησε την οθόνη του VAR, διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία του Ντάνιελ Σίμπερτ, ο οποίος, σύμφωνα με τους Ουργουανούς, δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντάργουιν Νούνιες στο πρώτο ημίχρονο και του Καβάνι προς το τέλος του αγώνα.

Σε εκείνο το ματς η Ουρουγουάη νίκησε με 2-0, αλλά χρειαζόταν ακόμη ένα γκολ για να προκριθεί στους «16» και να αφήσει εκτός συνέχειας την Νότιασ Κορέα, που εντέλει πήρε το «εισιτήριο».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης έχει προθεσμία έως τις 9 Ιανουαρίου για να παρουσιάσει την εκδοχή της για τα γεγονότα, όπως ενημερώθηκε σχετικά από την FIFA, ενώ οι Καβάνι και Χιμένες κινδυνεύουν με αποκλεισμό μέχρι έξι μήνες.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα πρέπει να ανακοινώσει την απόφασή της, το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X