Βάζει στην... βιτρίνα τον Κουτίνιο η Άστον Βίλα

Βάζει στην... βιτρίνα τον Κουτίνιο η Άστον Βίλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με το Football Insider, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που έχει χάσει την θέση του βασικού, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ουνάι Έμερι, με τους ιθύνοντες της Βίλα να έχουν διαμηνύσει στον ατζέντη του να βρει ομάδα για τον έμπειρο χαφ.

Ο Κουτίνιο έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε έξι αγώνες της Βίλα στην Premier League αυτή τη σεζόν και αγωνίστηκε 90 λεπτά μόνο σε μία περίπτωση, χωρίς να έχει σκοράρει η να δώσει κάποια ασίστ, με τις εμφανίσεις του να κρίνονται απογοητευτικές.

Έτσι, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Κία Τζαρουμπιάν, έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό του πελάτη του, που μετά την Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην Άστον Βίλα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X