O Σβάρνας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με τη Ράκοβ

O Σβάρνας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με τη Ράκοβ
Photo Credits: INTIME

Ο Στράτος Σβάρνας είναι εκ των πρωταγωνιστών στην εντυπωσιακή πορεία της Ράκοβ στο πολωνικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Πολωνία, ο Στράτος Σβάρνας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ράκοβ!

Ο διεθνής αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και κατάφερε άμεσα να πάρει φανέλα βασικού και να ενθουσιάσει τόσο τους ανθρώπους του συλλόγου όσο και τους φιλάθλους.

Από τη Ράκοβ έχει αποφασιστεί ήδη η αγορά του η οποία θα καταβάλει το buy out στην ΑΕΚ, ύψους 800.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Σβάρνας, πέρα από την εξαιρετική παρουσία που έχει ανασταλτικά, έχει ξεχωρίσει και σε άλλους τομείς, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ σε 14 συμμετοχές στην Ekstraklasa.

Την ίδια ώρα, η χρηματιστηριακή αξία του Σβάρνα, αγγίζει 2.000.000 ευρώ, δηλαδή 600.000 ευρώ παραπάνω απ’ το καλοκαίρι, όταν κι αποκτήθηκε από τη Ράκοβ.

Ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος

Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία αν στο τέλος της σεζόν έρθει και το πολυπόθητο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το πρώτο στην ιστορία της Ράκοβ. Η πολωνική ομάδα ιδρύθηκε το 1921, αλλά στην πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί μία εκ των βασικών διεκδικητριών του τίτλου.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία, αλλά φέτος φαίνεται πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορά και η ομάδα αποφασισμένη να φτάσει έως το τέλος. Συγκεκριμένα, ύστερα από 17 αγωνιστικές, η Ράκοβ είναι στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς και στο +9 από τη δεύτερη Λέγκια Βαρσοβίας, μετρώντας 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Γενικότερα, οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι κάτι παραπάνω από πειστικές και ο μεγάλος στόχος φαίνεται πως θα επιτευχθεί για πρώτη φορά μετά από 101 χρόνια ιστορίας. Κι οι Γιάννης Παπανικολάου και Στράτος Σβάρνας θα είναι ένα (σημαντικό) κομμάτι της συγκεκριμένης επιτυχίας. Ήδη, άλλωστε, πανηγύρισαν μαζί το Super Cup το περασμένο καλοκαίρι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X