Συγκλονιστικό VIDEO από το εσωτερικό του λεωφορείου λίγα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα στη Ρουμανία

Συγκλονιστικό VIDEO από το εσωτερικό του λεωφορείου λίγα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα στη Ρουμανία

Δείτε το βίντεο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα Σάββατο (24/12) ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Στο βίντεο του OPEN φαίνεται ένας άνδρας να βοηθάει τους επιβάτες που έχουν καταπλακωθεί από τη μπάρα, ενώ ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο «πάρε ανάσες» σε έναν από τους τραυματίες.

Σήμερα, Σάββατο, επέστρεψαν στη χώρα 18 από τους 47 συνολικά επιβάτες που βρίσκονταν στο μοιραίο λεωφορείο.


Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι άλλοι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Μια επιβάτιδα του λεωφορείου μίλησε επίσης στο OPEN περιγράφοντας πως από το δυστύχημα «επηρεάστηκαν κυρίως από τις μπροστινές θέσεις μέχρι και τη μέση του λεωφορείου. Περίπου τη δεύτερη πόρτα. Εμείς καθόμασταν στην δεύτερη θέση από τον άνθρωπο που είναι απών αυτή τη στιγμή. Ναι, γλιτώσαμε από θαύμα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X