Μουρίνιο: Λέει «όχι» στην εθνική Πορτογαλίας

Μουρίνιο: Λέει «όχι» στην εθνική Πορτογαλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το SkySport της Ιταλίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο «Specia One» θεώρησε τιμή του την συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποφασίσει να απορρίψει την προοπτική αυτή για τώρα, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο για το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην Πορτογαλία και αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας Φερνάντο Γκόμες, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει ακόμη τους πάγκους των συλλόγων.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, όμως φαίνεται πως έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή και είναι έτοιμος να συγκεντρωθεί 100% στο πρότζεκτ της Ρόμα. Η σκέψη να αποδεχθεί μία τέτοια πρόταση και να έχει διττό ρόλο είναι υπαρκτή, αλλά θα απαιτεί να αφήνει την ομάδα του στα παράθυρα των εθνικών ομάδων κι αυτό είναι κάτι που θεωρεί πως θα του χαλούσε τη συγκέντρωσή του.

Θυμίζουμε πως σημερινά δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως βασικό υποψήφιο και για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X