Αποκαλυπτικός ο Μέσι στην πρώτη του διαφήμιση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ - Είπε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του (VIDEO)

Αποκαλυπτικός ο Μέσι στην πρώτη του διαφήμιση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ - Είπε πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λιονέλ Μέσι είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς κατέκτησε το Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική Αργεντινής.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ ηγήθηκε της πορείας της Αργεντινής στο τρίτο της Παγκόσμιο Κύπελλο, βγήκε MVP του Μουντιάλ του Κατάρ και σήκωσε το τρόπαιο ως αρχηγός της Αλμπισελέστε.

Ο Pulga συμμετείχε στην πρώτη του διαφήμιση μετά τον ιστορικό θρίαμβο με την εθνική του. Στο τηλεοπτικό σποτ ο Μέσι διαφήμισε ενεργειακό ποτό και αναφέρθηκε στο πότε θα… κρεμάσει τα παπούτσια του, λέγοντας: «Όταν επιτυγχάνεις όλα όσα ονειρεύτηκες και κατακτάς το τελευταίο μετάλλιο που σου έλειπε, μπορεί να αναρωτιέσαι αν ήρθε η ώρα να κρεμάσεις τα παπούτσια σου. Ναι… αλλά μόνο για τον επόμενο αγώνα».

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός έχει ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει στην εθνική του και σε συλλογικό επίπεδο βρίσκεται σε επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X