ΑΕΚ: Μέσω συνδέσμων και από εκδοτήριο ανήμερα του ματς τα εισιτήρια για Βόλο - Όλες οι λεπτομέρειες

ΑΕΚ: Μέσω συνδέσμων και από εκδοτήριο ανήμερα του ματς τα εισιτήρια για Βόλο - Όλες οι λεπτομέρειες
Photo Credits: INTIME

Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναμένεται να μετατρέψει το Βόλο σε… Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τεράστια και αναμένεται να βρεθούν πάνω από 5.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Ωστόσο η προπώληση των εισιτηρίων δεν θα γίνει ηλεκτρονικά, όπως είχε γίνει για παράδειγμα στο ματς του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ θα πρέπει να τα αγοράσουν μέσω συνδέσμων και από εκδοτήριο ανήμερα του ματς.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των εισιτηρίων για το ματς του Βόλου με τον ΠΑΟ ήταν μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης.

Ο λόγος της απόφασης του Βόλου για το ματς με την ΑΕΚ έχει να κάνει με κάποια ζητήματα που δεν λειτούργησαν καλά για την θεσσαλική ομάδα και σε αυτή την φάση δεν έχει τη δυνατότητα να τα αλλάξει.

Πώς θα πάρουν εισιτήρια οι οπαδοί της ΑΕΚ

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα, καθώς τα εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ θα διατεθούν με δύο τρόπους. Ο ένας είναι μέσω των συνδέσμων που θα προμηθευτούν ένα πακέτο εισιτηρίων που τους αναλογεί.

Επειδή όμως σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ που δεν έχουν την δυνατότητα ή και δεν επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα συνδεσμιακά θα υπάρξει και σημείο πώλησης εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, την παραμονή και ανήμερα του ματς.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι τη Δευτέρα σημείο προπώλησης, το οποίο θα βρίσκεται στο Βόλο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X