ΑΕΚ: Πρόγραμμα για την προστασία των νέων Αετόπουλων από την απειλή του ντόπινγκ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρόγραμμα για την προστασία των νέων Αετόπουλων από την απειλή του ντόπινγκ (ΦΩΤΟ)

Το Πρόγραμμα DRAWS στοχεύει στην πρόληψη του ντόπινγκ και ξεκίνησε να εφαρμόζεται από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ επιτυγχάνει την προστασία και προφύλαξη των νεαρών αθλητών της απέναντι στην απειλή του ντόπινγκ σε συνεργασία και με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (ΔΚΟΕ).

Αποστολή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας είναι η προώθηση των Ολυμπιακών Αξιών, της Ειρήνης, της Φιλίας και η καλλιέργεια της διεθνούς κατανόησης.

Το Πρόγραμμα DRAWS στοχεύει στην πρόληψη του doping των νέων σε αθλητικά περιβάλλοντα. Είναι βασισμένο στις τρέχουσες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες αναφέρουν πως «το επίπεδο της γνώσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους του doping είναι πολύ χαμηλό μεταξύ των νέων σε αθλητικά ψυχαγωγικά περιβάλλοντα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο δημιουργίας μιας κουλτούρας υπερ-doping».

Η Ακαδημία ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκίνησε να υλοποιεί το πρόγραμμα αυτό στο τμήμα της Κ15 παρέχοντας την ευκαιρία στα νέα αυτά παιδιά να ενημερωθούν και να εκφράσουν τις ιδέες τους γύρω από το ζήτημα αυτό. Η κα Ευαγγελία Μωραϊτίδου, αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, και ο κ. Γρηγόριος Χατσατουριάν, Ολυμπιονίκης στο άθλημα της Χειροσφαίρισης, ήταν που παρουσίασαν τους τρόπους καταπολέμησης του ντόπινγκ. Παρούσα η κα Κατερίνα Σάλτα (Sport for Protection Program Manager of the International Olympic Truce Centre), το σύνολο των προπονητών της Ακαδημίας και ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Ηλίας Κυριακίδης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X