Νάρεϊ: «Μετά την ΑΕΚ, μιλήσαμε και αλλάξαμε πράγματα»

Νάρεϊ: «Μετά την ΑΕΚ, μιλήσαμε και αλλάξαμε πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη επί του Παναιτωλικού  έφερε τον ΠΑΟΚ μόνο στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σερί του «Δικεφάλου του Βορρά», που έφτασε να μετράει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου, μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Έκτοτε δεν έχει χάσει βαθμό, ούτε έχει δεχθεί γκολ!

«Είναι σα να βρήκαμε νέα ενέργεια. Μετά το ματς με την ΑΕΚ ήρθαμε πιο κοντά και μιλήσαμε όλοι μαζί. Αλλάξαμε πράγματα, ανεβάσαμε την ένταση μας και δουλέψαμε ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός εκτός έδρας δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω παίξαμε καλά και αξίζαμε αυτή τη νίκη», εξηγεί ο Κάλεντ Νάρεϊ, που βρήκε δίχτυα νωρίς στο ματς, ωστόσο ήταν σε οριακή θέση λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

Σ’ αυτό το σερί των πέντε νικηφόρων αγώνων ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 12 γκολ, από εκεί που σκόραρε με το… σταγονόμετρο, τώρα έχει κερδίσει και τα πέντε ματς με δύο γκολ και περισσότερα, ενώ είδε τους Νέλσον Ολιβέιρα (4 γκολ) και Ντάγκλας Αουγκούστο (3 γκολ) να βρίσκουν δημιουργούν ένα άκρως παραγωγικό δίδυμο στην επίθεση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X