Ανρί για Χάαλαντ: «Θα σκοράρει έξι γκολ σε κάποιο ματς της Μάντσεστερ Σίτι»

Ανρί για Χάαλαντ: «Θα σκοράρει έξι γκολ σε κάποιο ματς της Μάντσεστερ Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ έπλεξε ο Τιερί Ανρί, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός θα σκοράρει έξι γκολ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ έπλεξε ο Τιερί Ανρί, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός θα σκοράρει έξι γκολ και θα σπάσει το σχετικό ρεκόρ στην Premier League.

Ο Τιερί Ανρί έγινε ο τελευταίος θρύλος της Premier League που υποκλίθηκε στον Νορβηγό σέντερ φορ, αφού σε δηλώσεις του στο Amazon Prime ισχυρίστηκε πως κάποια στιγμή ο 22χρονος θα καταφέρει να πετύχει έξι τέρματα σε ένα ματς, τα περισσότερα που θα έχουν επιτευχθεί δηλαδή σε παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος από έναν παίκτη.

«Ο Χάαλαντ είναι ένας επιθετικός παλιάς κοπής. Θεωρώ ότι θα πετύχει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, μιας και δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες σε κάθε τους ματς. Αν θα μπορέσει να σκοράρει 50 γκολ σε μία σεζόν; Αν προσθέσουμε και τις άλλες διοργανώσεις, πέρα από την Premier League θα φτάσει τα 50 γκολ με άνεση. Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει τους παλιούς στράικερ, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Άλαν Σίρερ αλλά και με τους Γκάρι Λίνεκερ, Γκερντ Μίλερ, Πάολο Ρόσι και Πίπο Ιντζάγκι», ανέφερε ο Γάλλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X