Μπορούσε και άξιζε τον βαθμό ο ΟΦΗ, ήττα στο «Γεντί Κουλέ» με 0-1 από τον Ατρόμητο

Μπορούσε και άξιζε τον βαθμό ο ΟΦΗ, ήττα στο «Γεντί Κουλέ» με 0-1 από τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Μπορούσε και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε με 0-1 από τον Ατρόμητο έχοντας ακυρωθέν γκολ, δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εντυπωσιακό γκολ του Έρλινγκμαρκ στο λυκόφως του πρώτου ημιχρόνου επέτρεψε στον Ατρόμητο να ξεκινήσει νικηφόρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, επικρατώντας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 1-0 του ΟΦΗ για τη 14η αγωνιστική στη Super League.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε άλμα στην έβδομη θέση, με παιχνίδι περισσότερο από τον Παναιτωλικό, ενώ το συγκρότημα του Ηρακλείου παρέμεινε καθηλωμένο στους 10 βαθμούς και τις «επικίνδυνες» θέσεις, αφού βρίσκεται μόλις στο +2 από τον 14ο (ουραγό) Ιωνικό.

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και με ξεκάθαρο στόχο να φτάσουν στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ που θα…έλυνε τα πόδια τους.

Η πρώτη καλή στιγμή της κρητικής ομάδας καταγράφηκε στο 10΄, όταν μετά από δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Ντίκο, ο Γιαννιώτης πετάχτηκε στην αριστερή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ συνέχιζε να πιέζει χωρίς όμως να είναι απειλητικός σε ένα κλειστό ματς, χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.

Ο Ατρόμητος έριχνε το μεγαλύτερο βάρος του στην αμυντική λειτουργία και λιγότερο στο πως θα καταφέρει να φτάσει στο γκολ.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε την πρώτη καλή δική της στιγμή στο ματς στο 31΄. Ο Κεσχρίντα έκανε το επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή του ΟΦΗ και ο Μανδάς την τελευταία στιγμή έδιωξε με το πόδι.

Στο 38΄ο Κρις Κόουλμαν προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο, ρίχνοντας στο ματς τον Στρούγγη αντί του τραυματία Μαυρομμάτη.

Κόντρα στη ροή του ματς και την υπεροχή της κρητικής ομάδας, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και πήραν το…τιμόνι του παιχνιδιού στα χέρια τους στο 43΄.

Γκολ ο Έρλινγκμαρκ και 0-1

Μετά από πλάγιο άουτ (οι γηπεδούχοι φώναξαν για αλλαγή) και διώξιμο του Μεγιάδο, η μπάλα στρώθηκε στον Έρλινγκμαρκ ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής την έστειλε…συστημένη στη δεξιά γωνία της εστίας του ΟΦΗ (0-1).

Το VAR…μίλησε

H κρητική ομάδα μπήκε δυνατά και στο β΄ημίχρονο. Στο 51΄μετά από φάουλ του Τοράλ, ο Βούρος έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε αφού ο επανέλεγχος της φάσης μέσω του VAR συνέλαβε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Δοκάρι ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου «άγγιξε» το γκολ της ισοφάρισης στο 64΄. Ο Ντίκο πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ έπεσαν στο κενό μέχρι και το φινάλε του ματς.

Ο Ατρόμητος «κλείδωσε» την σπουδαία νίκη που τον βάζει με το…δεξί στο β΄γύρου του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου μέτρησε μια νέα απώλεια βαθμών μέσα στο…σπίτι της που την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νέιρα – Στρούγγης

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης (66΄ Νέιρα), Διαμαντής, Βούρος, Λάρσον, Ντιουσέ (76΄ Περέα), Μεγιάδο, Τοράλ (85΄ Ντουρμισάι), Μαρινάκης, Ντίκο, Μπιφουμά (46΄ Γκερέρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης (38΄ Στρούγγης), Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριτζόνσον (76΄ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71΄ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (77΄ Κιάρτανσον), Ροτάριου (71΄ Τζοβάρας).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X