Υπόκλιση Καντζούρη στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια, τεράστια νίκη»

Υπόκλιση Καντζούρη στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια, τεράστια νίκη»
Photo Credits: INTIME

Υποκλίθηκε στους παίκτες του μετά την επική νίκη με ανατροπή επί της Καρσίγιακα και την πρόκριση στο BCL ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης υποκλίθηκε στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Καρσίγιακα, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε μπάσκετ. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου γιατί συνέβη αυτό, αλλά τα κρατάω για μένα και τους παίκτες μου. Μετά οι παίκτες έδειξαν αξιοσέβαστη ψυχραιμία, σταμάτησαν τα λάθη στην εκτέλεση σε άμυνα και επίθεση και όταν έπρεπε έκαναν την τελική τους αντεπίθεση. Μόνο όταν κάνεις απλά πράγματα μπορείς να παίξεις σωστό μπάσκετ. Είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν δύο εβδομάδες κέρδισε στο σπίτι της Εφές. Βρεθήκαμε στο -25 αλλά επιστρέψαμε. Ήταν μια ομαδική δουλειά, όσοι ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Καρσίγιακα για να αναφερθεί στην παρουσία του Ακίλ Μίτσελ.

«Δείχνει μια μεγάλη σταθερότητα. Πριν υπογράψει του είχα εξηγήσει τι επιπέδου παίκτη τον θεωρώ. Πρέπει να συνεχίσει να είναι ταπεινός και πεινασμένος, γιατί έχει πολλά περιθώρια να παίξει ακόμη καλύτερα», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ

Όσο για την απουσία του κόσμου λόγω τιμωρίας τόνισε: «Ας μας γίνει μάθημα ώστε να μην ξανασυμβεί και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά αξίζουν τη στήριξη του κόσμου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X