ΑΕΚ - Λαμία: Η κριτική των 14 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο ματς με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε λόγω των πολλών απουσιών να πιάσει ρυθμό, όμως από την στιγμή που μπήκε ο Φαν Βέερτ στο γήπεδο όλα έγιναν πανεύκολα.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Λαμία:

Γιώργος Αθανασιάδης: Παρατηρητής σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου. Μόνο μια φορά στο πρώτο ημίχρονο, σε μια κεφαλιά του Νούνιες που η μπάλα κτύπησε στον Ρότα και άλλαξε πορεία, χρειάστηκε να δείξει καλά αντανακλαστικά και το έκανε.

Λάζαρος Ρότα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε τόσο καλό παιχνίδι. Έμενε πίσω και όσες φορές έβγαινε μπροστά, δεν μπορούσε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο σαν να πάτησε το τούρμπο και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σωστά ανεβάσματα, καλές προσπάθειες, πολλές βοήθειες σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Σίμος Μήτογλου: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Πολύ σταθερός, με κερδισμένες όλες τις μονομαχίες και με δυο πολύ σημαντικές και καίριες παρεμβάσεις σε δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ένα τάκλιν το οποίο έσωσε την ΑΕΚ από ένα σίγουρο τετ α τετ με τον Αθανασιάδη.

Αρολντ Μουκουντί: Μπορεί με την εμπειρία του και με την ποιότητά του να καθάρισε φάσεις. Όμως έκανε και κάποια εύκολα λάθη, κυρίως διότι υπήρχαν φάσεις στις οποίες μπήκε λίγο περισσότερο χαλαρός απ’ ότι θα έπρεπε. Γενικά όμως, δεν αντιμετώπισε ζητήματα.

Εχσάν Χατζισαφί: Η ΑΕΚ έκανε επιθέσεις κυρίως από την δική του πλευρά στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε αρκετά ανεβάσματα, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στον τρόπο που περνούσε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Επίσης ανέλαβε σχεδόν όλες τις στατικές φάσεις, αλλά δεν είχε καλά κτυπήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, ήταν σχετικά πιο ανεβασμένος.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο Πολωνός χαφ επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και έπαιξε σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα δυο στόπερ. Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και γενικώς σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, έκανε σχεδόν όλες τις δουλειές για την ΑΕΚ στο γήπεδο. Στο δεύτερο μπήκε πιο νευρικός και με περισσότερα λάθη, γι αυτό και αντικαταστάθηκε.

Γενς Γιόνσον: Ξεκίνησε παίρνοντας έναν ρόλο αντί – Πινέδα μέσα στο γήπεδο, ως οκτάρι. Πήρε μπάλες στα πόδια του, προσπάθησε να μοιράσει το παιχνίδι, αλλά δεν είχε και τις εμπνεύσεις που βγάζει συνήθως απ’ αυτή την θέση ο Μεξικανός. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετακινήθηκε σε ρόλο κόφτη, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός.

Ορμπελίν Πινέδα: Ο Μεξικανός ξεκίνησε το ματς σ’ έναν ρόλο στον άξονα πολύ πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Και ξεκίνησε πολύ καλά, κλέβοντας μπάλες και απλώνοντας σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Όσο περνούσε η ώρα, έβγαζε κάποια νευρικότητα και βιασύνη στις πάσες του. Όμως και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παίκτης που βοήθησε σημαντικά με την ποιότητα και τις εμπνεύσεις του.

Πέτρος Μάνταλος: Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού έπαιξε ως δεξί εξτρέμ. Δυσκολεύτηκε πολύ διότι είναι μια θέση στην οποία έχει παίξει ελάχιστες φορές. Πήρε μπάλες στα πόδια του, έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, η σέντρα που έκανε στο γκολ του Φαν Βέερτ, ήταν η μισή δουλειά για τον Ολλανδό.

Σέρχιο Αραούχο: Πολλή δουλειά από τον Αργεντινό και σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς ρόλους άλλαξε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και σ’ όλους προσέφερε αρκετά. Έκανε πάντως και δυο σημαντικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσει.

Λιβάι Γκαρσία: Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής, αλλά δεν εκτέλεσε καλά και δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην Τρίτη και φαρμακερή μετά από την ασίστ του Φαν Βέερτ, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και βρήκε και πάλι δίχτυα. Όπως είχε βρει και πριν από μια εβδομάδα με την Κηφισιά.

Τόμ Φαν Βέερτ: Ο άσος στο μανίκι του Αλμέιδα. Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, τα άλλαξε όλα. Μέσα σε πέντε γκολ πέτυχε σεντερφορίσια γκολάρα, έδωσε ασίστ στον Γκαρσία, ενώ πέτυχε και μια ακόμα σεντερφορίσια γκολάρα στο φινάλε του ματς.

Κώστας Γαλανόπουλος: Αλλαγή λογική του Αλμέιδα, για να δέσει την μεσαία γραμμή και να κρατήσει τη νίκη καθώς το σκορ ήταν 1-0. Ο Γαλανόπουλος έκανε την δουλειά ακριβώς όπως την ήθελε ο Αργεντινός τεχνικός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ευθύμης Χριστόπουλος: Τελευταία αλλαγή του Αλμέιδα μέσα στις καθυστερήσεις, για να πάρει και πάλι ο νεαρός έναν μικρό χρόνο συμμετοχής. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα, καθώς έπαιξε ελάχιστα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X