Νίκη και έφυγε για Final-4- Η ΑΕΚ απόψε (21:30) κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τον ΓΑΣ Καματερού για προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη ιστορικό «ραντεβού» έχει σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 21:30 τον ΓΑΣ Καματερού εκτός έδρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η «Ένωση» έχει φτάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης και έχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία να  γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο Final-4 όπου θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει και το πρώτο της τρόπαιο.  Στο πρωτάθλημα τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο βαθμοί μετά τον πρώτο γύρο (5η η ΑΕΚ, 6ο το Καματερό) με την Ένωση να έχει νικήσει στον μεταξύ τους αγώνα με 27-22 στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον προπονητή, Γιάννη Ανταλή να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται το Πανόραμα με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση αν και στο πρωτάθλημα επικράτησαν δύσκολα με 33-31 του Πανοράματος.

Στο δεύτερο παιχνίδι η Πυλαία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι και κάτοχος του τίτλου. Τέλος ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΝ Ιωνίας που έχει επίσης τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση.

Κύπελλο Γυναικών (προημιτελικά)

Άρτας 18:00, Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΠ Πανόραμα

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Βέργος)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ Mateco

(Τζαφερόπουλος- Κινατζίδης, Κατσίκης- Μιχαηλίδης)

Καματερού 21:30, ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΚ

(Τόλιος- Χρηστίδη, Τσάκωνας)

Βύρωνα 21:30, Αθηναϊκός- ΟΦΝ Ιωνίας

(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Προδρομίδης)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X