Μουντιάλ 2022: Ο Νουσρέτ προκάλεσε αμηχανία σε FIFA και... Ινφαντίνο!

Μουντιάλ 2022: Ο Νουσρέτ προκάλεσε αμηχανία σε FIFA και... Ινφαντίνο!
Photo Credits: INTIME

Αμηχανία στην FIFA για τον διάσημο σεφ Νουσρέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμηχανία προκάλεσε στην FIFA ο διάσημο σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος μετά την λήξη του τελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, «εισέβαλε» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κράτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που απαγορεύεται… κατηγορητικά.

Ένα από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν μετά την λήξη του τελικού ήταν ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος προκάλεσε αμηχανία στην FIFA για τις πράξεις του, αλλά και στον προσωπικό και στενό του φίλο, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Πρώτα από όλα, στην FIFA, δεν πήραν με καθόλου καλό… μάτι την κίνηση του Νουσρέτ να αρπάξει από τον ώμο τον Μέσι για να βγάλουν φωτογραφία. Έπειτα, φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Μουντιάλ, το οποίο απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας.

«Το τρόπαιο μπορεί να αγγίξει και να κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, η οποία περιλαμβάνει πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αρχηγούς κρατών».

Μπελάδες και για τον Ινφαντίντο, ο οποίος είχε βιντεοσκοπηθεί να αγκαλιάζει τον σεφ στο εστιατόριο του στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να λέει: «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο και ο Νουσρέτ ενώνει τον κόσμο επίσης».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X