ΑΕΚ: Έρχεται πλήρης και σε καλή κατάσταση η Καρσίγιακα

ΑΕΚ: Έρχεται πλήρης και σε καλή κατάσταση η Καρσίγιακα
Photo Credits: INTIME

Χωρίς προβλήματα η αποστολή της Καρσίγιακα στην Αθήνα

Την Καρσίγιακα υποδέχεται η ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων (21/12, 19.30), με τον προπονητή των Τούρκων, Ουφούκ Σαρίτσα, να είναι… πάνοπλος χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για την αναμέτρηση επί αθηναϊκού εδάφους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ένωση και την Καρσίγιακα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ντέρμπι» καθώς είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της φάση των ομίλων του BCL, και θα κρίνει κατά πολύ την πορεία των δύο ομάδων στην διοργάνωση. Αμφότερες στοχεύουν στην νίκη, η οποία θα τους δώσει και την πρόκριση στην δεύτερη φάση του ομίλου.

Ο αγώνας θα διεξαχεθεί χωρίς θεατές στο κλειστό των Λιοσίων, ύστερα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με την Ρέτζιο Εμίλια, συνθήκη που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών της Ένωσης.

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι, μετά και την άνετη επικράτηση επό της Νταρουσάφακα με 87-71, το περασμένο Σάββατο. Όπως είπαμε προηγουμένως, η Καρσίγιακα είναι πάνοπλη, και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τον «τελικό» με την ΑΕΚ.

Στην χθεσινή προπόνηση, που ήταν και η τελευταία πριν από το ταξίδι στην Αθήνα, δεν υπήρξαν απρόοπτα ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της χωρίς πρόβλημα, μετρώντας αντίστροφα για τον παιχνίδι κόντρα στην Ένωση την Τετάρτη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X