Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες η πτήση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας (VIDEO)

Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες η πτήση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψε στην Αργεντινή η πτήση των Αργεντίνων Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόλυτο όνειρο είναι έτοιμοι να ζήσουν οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, οι οποίοι θα γιορτάσουν μαζί με την παρέα του Μέσι την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία τους, και το πρώτο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Η αδημονία του κόσμου για την επιστροφή των «ηρώων» στη βάση τους έλαβε τέλος, με την πτήση που μετέφερε την αποστολή της «αλμπισελέστε» από την Ρώμη στο Μπουένος Άιρες να φτάνει στις 02:23 τα ξημερώματα της Τρίτης (07:23 ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο της Εσέισα.

Μάλιστα, με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο, δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν μία αψίδα με ρίψεις νερού προκειμένου να τιμήσουν τους θριαμβευτές, την ώρα που ο κόσμος ολοένα και πλήθαινε στην ευρύτερη περιοχή, για να αποθεώσει τα ινδάλματά του.

Όσον αφορά στο πώς θα συνεχιστεί το πάρτι, οι παίκτες θα πάνε με πούλμαν στην πλατεία Οβελίσκου, για να πάρουν μέρος σε μία μεγαλειώδη παρέλαση την οποία θα παρακολουθήσουν διά ζώσης εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X