Τσατάλης: «Ευθύς και άμεσος ο Αλμέιδα, ποιοι είναι οι ρόλοι που έχουμε στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Τσατάλης: «Ευθύς και άμεσος ο Αλμέιδα, ποιοι είναι οι ρόλοι που έχουμε στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για το «αφεντικό Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ» που είναι ευθύς και άμεσος, μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης στο Studio 21!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το «αφεντικό Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ» που είναι ευθύς και άμεσος, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στην Ένωση μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης που ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα (19/12) στο Studio 21.

O υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης φιλοξενήθηκε στα «σκαλάκια» πίσω από τη Θύρα 21 της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» και είπε πολλά. Αναφέρθηκε στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που είναι αφεντικό, είναι ευθύς και άμεσος, αλλά και για τη δουλειά που «πέφτει» φέτος στην Ένωσης απ’ όλους.

«Ο Αλμέιδα είναι ευθύς και άμεσος, είναι αφεντικό», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τσατάλης σπεύδοντας στη συνέχεια να αναφερθεί στη δουλειά που κάνουν οι υπόλοιποι μέσα στην ομάδα.

Και σε μία τέτοια συνέντευξη, συζήτηση παρέας ως προς το κλίμα διότι έτσι ήταν και αποτυπώθηκε στον τηλεοπτικό φακό, θυμήθηκε και τα ματς που έχει ζήσει όντας δίπλα στην ΑΕΚ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X