Λυών: Άλλαξε χέρια μετά από 35 χρόνια, ολοκληρώθηκε η πώληση από τον Ολά στον Τζον Τέξτορ (ΦΩΤΟ)

Λυών: Άλλαξε χέρια μετά από 35 χρόνια, ολοκληρώθηκε η πώληση από τον Ολά στον Τζον Τέξτορ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μετά από 35 χρόνια ο Ζαν Μισέλ Ολά πούλησε τις μετοχές της Λυών με τον Τζον Τέξτορ να είναι ο νέος μεγαλομέτοχος. Στα 86 εκατομμύρια ολοκληρώθηκε το «deal».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Λυών αλλάζει σελίδα. Μετά από 35 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας ο Ζαν Μισέλ Ολά δίνει την σκυτάλη στον επικεφαλής της «Eagle Football Holding» Τζον Τέξτορ. Ο 57χρονος δισεκατομμυριούχος αγόρασε το 77,49% του πακέτου των μετοχών του κλαμπ αντί 86 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολά αγόρασε τους Λιονέ το 1987 και τους… εκτόξευσε, κάνοντας τους μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Γαλλίας. Η Λυών κατέκτησε επτά σερί πρωταθλήματα από το 2001 μέχρι το 2008, τα οποία είναι και τα μοναδικά της ομάδας.

«Σήμερα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στη Λυών. Έπειτα από τέσσερις μήνες εποικοδομητικών διαπραγματεύσεων με τον Ζαν Μισέλ Ολά και τους συνεργάτες, είμαστε περήφανοι που φτάσαμε σε αυτήν την εξαιρετική συμφωνία», δήλωσε ο επικεφαλής της «Eagle Football Holding»

Ο Τέξτορ είναι ιδιοκτήτης της βραζιλιάνικης, Μποταφόγκο, συνιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας και έχει την πλειονότητα των μετοχών της βελγικής Μόλενμπεκ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X