Οριστική διακοπή στο Athens Kallithea-Ολυμπιακός Β' μετά καραγκιοζιλίκια των Πειραιωτών

Οριστική διακοπή στο Athens Kallithea-Ολυμπιακός Β' μετά καραγκιοζιλίκια των Πειραιωτών
Photo Credits: INTIME

Οριστική η διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην Καλλιθέα μετά τα καραγκιοζιλίκια του Ολυμπιακού Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστική η διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην Athens Kallithea Fc και τον Ολυμπιακό Β αφού οι “ερυθρόλευκοι” δεν βγήκαν ποτέ για το β’ ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός Β έκανε πράξη την απόφαση του να μην κατέβει στο β’ ημίχρονο, του αγώνα με την Athens Kallithea διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Ο ρέφερι Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) μαζί με τους βοηθούς του, βγήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του όπως και οι παίκτες της Καλλιθέας. Όταν είδε ότι μοι του Ολυμπιακού δεν βγαίνουν ενώ είχαν αποχωρήσει και οι αναπληρωματικοί, μπήκε στα αποδυτήρια όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση για αποχώρηση.

Ο ρέφερι από την Φθιώτιδα τους απάντησε ότι θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα τους περιμένει πέντε λεπτά και στη συνέχεια θα διακόψει το παιχνίδι, όπως και έγινε αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Η συνέχεια στα γραφεία του αθλητικού δικαστή.

Το «μέχρι τέλους» και στο ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός Β’ αποφάσισε το #mexritelous και στο ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά ν’ αποφασίζουν να μην βγουν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καλλιθέα λόγω της διαιτησίας!

Το #mexritelous δείχνει να εξελίσσεται σε… λατρεία για τον Ολυμπιακό: 3.5 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ (13.2.2019), όταν και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ιστορία επαναλαμβάνεται και στο ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό παιχνίδι στην Καλλιθέα η ομάδα του Πειραιά «φώναζε» για τη διαιτησία και κυρίως για το γεγονός πως ακυρώθηκε το 2-2, όταν ο διαιτητής Νικόλαος Παπακωνσταντίνου έδειξε οφσάιντ σε φάση στο 40′.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X