Αποθέωσε τον Μέσι και ο Ρονάλντο: «Τα συγχαρητήριά μου στην ιδιοφυΐα - Αρχηγός σε μια ολόκληρη εποχή»

Αποθέωσε τον Μέσι και ο Ρονάλντο: «Τα συγχαρητήριά μου στην ιδιοφυΐα - Αρχηγός σε μια ολόκληρη εποχή»
Photo Credits: INTIME

Αποθέωσε τον Μέσι το «Φαινόμενο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την αντιπαλότητα που επικρατεί ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, ο Ρονάλντο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την «αλμπισελέστε».

Το «φαινόμενο» έχει κατακτήσει δύο φορές στην πλούσια καριέρα του το πολύτιμο τρόπαιο και άφησε στην άκρη ττην αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών, με μήνυμά του στο instagram μετά τη λήξη του τελικού στο Κατάρ.

«Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Μέσι ξεπερνά τις μεγάλες αντιπαλότητες, ακόμα και αυτές που είναι τόσο ιστορικές όσο αυτή της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Είδα πολλούς Βραζιλιάνους, αλλά και κόσμο από όλο τον πλανήτη, να υποστηρίζει τον Μέσι στον τελικό. Τα συγχαρητήριά μου στην ιδιοφυΐα που εκτός από αυτό το Μουντιάλ, είναι αρχηγός σε μια ολόκληρη εποχή. Φαντάζομαι πως ο φίλος μου ο Ντιέγκο κάνει πάρτι εκεί που βρίσκεται. Εδώ, είμαστε εκατομμύρια και από κάθε εθνικότητα αυτοί που σε χειροκροτούμε με την καρδιά μας. Συγχαρητήρια Μέσι!» έγραψε ο Μέσι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X