Μουντιάλ 2022: Πήρε και τον τίτλο του MVP ο Μέσι

Μουντιάλ 2022: Πήρε και τον τίτλο του MVP ο Μέσι

Ο Μέσι σκαρφάλωσε το πιο ψηλό ποδοσφαιρικό βουνό, κατέκτησε το Μουντιάλ με την Αργεντινή και ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέσι σκαρφάλωσε το πιο ψηλό ποδοσφαιρικό βουνό, κατέκτησε το Μουντιάλ με την Αργεντινή και ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιρικοί Θεοί του το χρωστούσαν. Ύστερα από όλα τα δάκρυα, μετά από όλες τις ταμπέλες του «αποτυχημένου» που χρειάστηκε να κουβαλήσει στους ώμους του, ο Λιονέλ Μέσι τα κατάφερε! Οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου, σήκωσε το χρυσό τρόπαιο του Μουντιάλ σε έναν επικό τελικό απέναντι στη Γαλλία.

Μετά από 36 χρόνια η Αργεντινή είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με τον 35χρονο σταρ δικαίως να ανακηρύσσεται MVP της διοργάνωσης. Άλλωστε, οι δικές του ηγετικές εμφανίσεις, η δική του μαγεία υπήρξε η «δύναμη» πίσω από την επιτυχία της χώρας του.

Συνολικά, πέτυχε επτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Έτσι, πέρα από το ολόχρυσο μετάλλιο, ο Μέσι σπίτι του θα πάει κι αυτό το βραβείο, για να του θυμίζει για πάντα πως αυτό το Μουντιάλ ήταν το δικό του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X