Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες του τελικού - Με Ζιρού η Γαλλία, βασικός ο Ντι Μαρία στην Αργεντινή

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες του τελικού - Με Ζιρού η Γαλλία, βασικός ο Ντι Μαρία στην Αργεντινή
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα του τελικού του Μουντιάλ 2022 πλησιάζει και πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο φιναλίστ, της Γαλλίας και της Αργεντινής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο φιναλίστ του τελικού, της Γαλλίας και της Αργεντινής!

Με όλα της τα όπλα θα αγωνιστεί η Γαλλία. Στην ενδεκάδα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας βρίσκονται οι Βαράν, Ουπαμεκανό που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, αλλά και ο Ζιρού που είχε το χτύπημα στο γόνατο. Συγκεκριμένα, οι Ραφαέλ Βαράν και Νταγιό Ουπαμεκανό παίρνουν φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Τεό Ερναντέζ από αριστερά και ο Αντριέν Ραμπιό στη μεσαία γραμμή (είχε χάσει τον ημιτελικό με το Μαρόκο). Φυσικά, δεσπόζει η παρουσία του Ζιρού, δεύτερου σκόρερ των Μπλε στο τουρνουά, ο οποίος πλαισιώνει τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Μπαπέ όπως πάντα.

Αναλυτικά η 11άδα: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.

Από την άλλη, η Αργεντινή θα αγωνιστεί με τον Άνχελ Ντι Μαρία βασικό. Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Σκαλόνι επιλέγει ως διάταξη το 4-4-2, χρησιμοποιώντας στο βασικό σχήμα τον Ντι Μαρία και δεν επιλέγει τελικά τριάδα στα στόπερ!

Αναλυτικά η ενδεκάδα της αλμπισελέστε:

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι / 4-4-2): Ντίμπου Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Ντι Μαρία – Μέσι, Άλβαρες.

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες του τελικού - Με Ζιρού η Γαλλία, βασικός ο Ντι Μαρία στην Αργεντινή

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X